Over ons

Over 4verkoopmakelaars.nl

De website 4verkoopmakelaars.nl is ontwikkeld door het team van 4offertes.nl. De website heeft als doel het voor mensen die op het punt staan hun huis te gaan verkopen, eenvoudig te maken om goede, prettige verkoopmakelaars te vinden en te vergelijken. 4verkoopmakelaars.nl stelt tegelijkertijd verkoopmakelaars in staat om relevante aanvragen te ontvangen die direct aansluiten bij hun diensten en werkgebied.

Kwaliteit is het uitgangspunt

4verkoopmakelaars.nl hecht veel waarde aan de kwaliteit van de aanvragen. Wij willen dat aanvragers goede, heldere informatie ontvangen van de aangesloten verkoopmakelaars. Tegelijkertijd willen wij dat deelnemende verkoopmakelaars enkel goede, bruikbare aanvragen ontvangen waar zij concreet mee aan de slag kunnen en willen gaan.

Als platform bewaken wij die kwaliteit, zodat wij zeker weten dat zowel aanvrager als verkoopmakelaar goed geholpen wordt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over 4verkoopmakelaars.nl? Maak gebruik van het contactformulier of neem tijdens reguliere werktijden contact op via telefoonnummer 0318 - 66 80 08.