Deelname als verkoopmakelaar

Aanvragen ontvangen in uw regio

Als deelnemende verkoopmakelaar ontvangt u via 4verkoopmakelaars.nl gratis aanvragen in uw regio. De aanvragen zijn afkomstig van personen die op dat moment actief op zoek zijn naar een verkoopmakelaar om hun huis in de verkoop te zetten. Pas als een aanvraag voor u leidt tot een opdracht, dan betaalt u een vaste commissie. Als deelnemer betaalt u dus enkel voor daadwerkelijke opdrachten. Verder is deelname geheel kosteloos.

Gratis aanvragen: u betaalt enkel voor resultaat

Iedere dag gebruiken diverse mensen die op het punt staan hun huis in de verkoop te zetten, ons platform om een goede makelaar te vinden. Wij brengen u op commissiebasis met deze mensen in contact. Als verkoopmakelaar ontvangt u de aanvragen in uw regio gratis.

Wij beperken de concurrentie voor deelnemende verkoopmakelaars tot maximaal drie concurrenten. De ervaring leert dat weinig aanvragers zitten te wachten op meer dan vier offertes. Als aanvragers meer dan vier offertes ontvangen, verzwakt de aandacht en krijgt niet iedere offerte de aandacht die het verdient.

De deelnemende verkoopmakelaars zijn erbij gebaat dat er maximaal drie verkoopmakelaars een concurrerende offerte versturen. Dat vergroot immers de kans op nieuwe klandizie, en verkleint de kans dat het opstellen van een offerte achteraf verspilde tijd blijkt te zijn. Het moet voor deelnemende bedrijven immers ook de moeite zijn om goede, kwalitatieve offertes op maat te versturen.

Wij hebben besloten om ons daarom geheel vast te binden op vier deelnemers per aanvraag. Dat is voor zowel de aanvrager als de deelnemende verkoopmakelaars de juiste verhouding: aanvragers ontvangen kwaliteit, en deelnemende verkoopmakelaars kunnen kwaliteit bieden.

Direct aanmelden >>